KV Mechelen vindt T2, maar die past door huidige job

0

Na het vertrek van Fred Vanderbiest is KV Mechelen op zoek naar een nieuwe assistent-trainer voor Wouter Vrancken. De Limburger liet dat alvast weten op de dag van het vertrek van de Brusselaar. In die zoektocht kwam Malinwa uit bij Bart Vanhoudt, maar die past omwille van zijn huidige job naast het trainerschap bij THES Sport.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Dat Malinwa er nauwe banden mee heeft … THES Sport, ex-club van Wouter Vrancken, was tot twee keer toe sparringspartner van KV Mechelen in de voorbereiding. Eerst voor de Beker van België, nadien voor de competitie. Maar bij de ploeg uit eerste amateur wordt uitstekend werk geleverd. En ook dat wordt gezien.

Bart Vanhoudt

Door het vertrek van Frederik Vanderbiest naar RWDM zoekt Malinwa een nieuwe assistent-coach voor Wouter Vrancken. Daarbij kwam geel-rood uit bij Bart Vanhoudt, hoofdtrainer van het Limburgse THES Sport. “Toen Vanderbiest aangaf dat hij vertrok bij KV, heb ik contact gehad met het bestuur van Mechelen en met Vrancken”, zegt hij in Het Belang van Limburg.

“Daar heb ik de club en voorzitter Wendy De Wit meteen over ingelicht. Hoewel de club me graag wilde houden, gaven ze meteen aan dat ze me bij een aanbod van een eersteklasser niet zouden tegenhouden. Dat apprecieer ik, alles is heel correct verlopen”, klinkt het nog. Maar toch liep het mis. Niet door de onderhandelingen, wél door zijn huidige functie naast het trainer-schap.

“Grote eer van KV Mechelen komt aankloppen”

“Ik werk als vertegenwoordiger bij Harol en heb daar vijfentwintig dienstjaren. Dat betekent dat er veel geregeld moest worden, onder andere qua opzegtermijn en dergelijke. dat maakte het moeilijk. Of ik ontgoocheld ben? Ja, ergens wel. Ik heb altijd van zo’n kans gedroomd. Dat een eersteklasser als KV Mechelen bij mij komt aankloppen, beschouw ik als een grote eer.”

“Hoeveel van dergelijke kansen krijg je? Maar vergeet niet dat ik heel graag bij THES ben en dat ik nooit vragende partij geweest ben om te vertrekken”, besloot de trainer van de Limburgers. KV Mechelen moet haar zoektocht verder zetten. Momenteel verdelen de andere assistenten het werk van Frederik Vanderbiest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in