‘KV Mechelen toont interesse in Roda-spits’

0
Mario Engels Roda JC reactie

De kern van KV Mechelen kan een kwaliteitsinjectie gebruiken naar volgend seizoen toe. Zeker in de aanval kan er nog wat bij, voor het geval er een paar spelers vertrekken. Eén van de pistes die de sportieve cel hebben bewandeld is die van Roda-spits Mario Engels.

REGISTREER JE NU OP BETFIRST EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU!

De 25-jarige aanvaller staat momenteel onder contract bij het Nederlandse Roda JC, maar dat loopt binnenkort af. In de Keuken Kampioen Divisie, de Nederlandse tweede klasse, scoorde hij geregeld zijn doelpuntje en zorgde ook voor meerdere assists.

Met 24 goals en 8 assists hield Engels quasi in zijn eentje de ploeg van Harm van Veldhoven, ex-trainer van KV en nu sportief/algemeen directeur, in de strijd om de promotie. Want Roda JC kende een moeilijk seizoen en heeft er ook een trainerswissel op zitten. Robert Molenaar werd vervangen door de beloftencoach, maar ook die zal volgend seizoen niet meer actief zijn als T1 van de Kerkradenaars.

Engels einde contract

Het is nog niet zeker of de ploeg uit Kerkrade volgens seizoen nog een beroep zal kunnen doen op zijn Duitse prijsschutter. Mario Engels beschikt namelijk over een aflopend contract en kreeg al enkele voorstellen binnen uit binnen- én buitenland. De Duitser beslist binnenkort over zijn toekomst, die mogelijk Achter de Kazerne ligt.

Bekijk enkele hoogtepunten van Mario Engels bij Roda JC:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in