OFFICIEEL: Van Cleemput tekent contractverlenging

0
Jules Van Cleemput KV Mechelen oefenmatch
Bron: Achter de Kazerne: de Hel van Malinwa

Jules Van Cleemput blijft nog een tijdje verbonden aan KV Mechelen. De rechtsachter lag nog een tijdje onder contract, maar heeft gisteren zijn periode verlengd tot 2022 met een optie op een bijkomend seizoen. De verdediger komt uit de jeugdopleiding van Malinwa.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

“Ik weet nog dat ik mijn debuut heb gemaakt in een wedstrijd tegen Eupen, maar veel weet ik er niet meer van”, vertelde Jules Van Cleemput in een filmpje dat de club zaterdagavond op Facebook deelde. “We wonnen met 1-0.”

Contract tot 2022 met optie

Het jeugdproduct van Malinwa miste in deze competitie net een helft op het veld van Anderlecht én de verplaatsing naar KV Oostende. Hij verlengde nu zijn contract tot 2022 met een optie van één bijkomend jaar. De verdediger vindt dat hij nergens beter kan zitten dan bij Malinwa.

“Ik heb nog nooit een publiek gekend dat na verlies of zelfs degradatie zo achter de ploeg blijft staan. Er wordt ook open en transparant gecommuniceerd vanuit het bestuur. Je voelt je hier snel thuis. Ik kan momenteel nergens anders beter zijn dan bij KV Mechelen”, klinkt het.

Jules Van Cleemput verlengt zijn contract

Jules heeft een belangrijke boodschap. 😎 😍 #wegaanmetznallenMEER | http://bit.ly/Julesverlengt

Geplaatst door KV Mechelen op Zaterdag 31 augustus 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in