Van Cleemput over de fans: “Dat is KV Mechelen, hé”

0
Jules Van Cleemput KV Mechelen oefenmatch
Bron: Achter de Kazerne: de Hel van Malinwa

Jules Van Cleemput moest een hele wedstrijd achter de flankaanvallers van Club Brugge hollen en de rechtsachter zocht na de wedstrijd ook geen excuses. “Dit was veruit de beste ploeg waar we al tegen speelden”, klonk het bij de man die op dit moment het langst bij KV Mechelen voetbalt.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

“We kunnen onszelf niets verwijten”, opende Jules Van Cleemput in Gazet Van Antwerpen. “We begonnen goed, maar die rode kaart draaide alles om. Dit Club Brugge was veruit de beste ploeg waar we al tegen speelden. Ze wisten telkens hoe ze het overal moesten uitspelen.”

“Of dit een serieuze klap is? Neen, we moeten dit niet dramatiseren. Het blijft nog altijd Club Brugge en we overschatten onszelf ook niet. Het is wat het is, we mogen onze kop nu niet laten hangen”, vindt de rechtsachter nog, die nog lovende woorden had over de supporters.

“Supporters geven energie”

“De fans? Dat is KV Mechelen, hé”, glimlachte hij. “Ik denk dat de supporters nergens blijven zingen na een 0-5-achterstand. Bij veel ploegen zouden ze al rap eens fluiten. Het is een van onze sterke punten, daar putten we energie uit en dat moet zo blijven”, besloot de rechtsachter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in