Van Damme twee tot drie weken out

0

Joachim Van Damme kent het verdict na zijn vroege wissel in de wedstrijd tegen Racing Genk. Een scan bracht een klein scheurtje aan de quadriceps op. Het zorgt ervoor dat de middenvelder de komende twee tot drie weken aan de kant moet blijven.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

“Ik wilde een bal spelen richting Gustav, toen ik iets in mijn bil voelde”, sprak Joachim Van Damme, die zaterdag na zowat twintig minuten voetballen naar de kant moest. Alexander Corryn was zijn vervanger en deed het behoorlijk.

Geen Anderlecht en Cercle

De onfortuinlijke Van Damme trok maandag naar het ziekenhuis om een scan te laten nemen. En die bracht een klein scheurtje aan de quadriceps aan het licht. Daardoor zal de middenvelder de komende twee tot drie weken niet kunnen voetballen.

Zo mist Van Damme de wedstrijden op het veld van Anderlecht én thuis tegen Cercle Brugge. Mogelijk mist hij ook nog het treffen met KV Oostende, al lijkt hij tegen dan klaar te zijn. Alleen in de ziekenboeg is hij alvast niet. Clément Tainmont is er vrijdag ook nog niet bij. Hij heeft last van de achillespees.

Castro, Lemoine en Swinkels trainen weer

Bram Castro en Laurent Lemoine, die de afgelopen weken ook geblesseerd waren, trainden alvast weer mee met de groep. Dat deed ook Arjan Swinkels. Die kreeg een trap op de voet, maar geraakt speelklaar voor de wedstrijd van komende vrijdag op het veld van Anderlecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in