Hairemans: “Mijn tijd komt nog”

0
Geoffry Hairemans Antwerp FC
Geoffry Hairemans (Bron: YouTube RAFC)

Geoffry Hairemans kwam op deadline day over van Antwerp, maar beleefde aan zijn Malinwa-periode nog geen grootse dagen. Panikeren doet de middenvelder echter niet. “Mijn tijd komt nog wel”, stelt hij iedereen gerust in Het Laatste Nieuws. Morgen/vrijdag wacht zijn Great Old.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

“Ik heb een moeilijk begin gekend”, is Geoffry Hairemans eerlijk. “Ik had wat tijd nodig om me aan te passen aan de andere manier van spelen en aanpak, maar ik voel dat ik beter word. Ik straal meer vertrouwen uit aan de bal, had een paar goeie invalbeurten en speelde mijn match tegen Standard. Geen zorgen, mijn tijd komt nog wel.”

Bosuil

“Het is niet makkelijk om in een ploeg die zoveel prijzen gepakt heeft meteen titularis te zijn, hé”, vertelt hij nog. “Dat besefte ik op voorhand ook wel. Het is normaal dat die jongens wat meer krediet krijgen. Maar ik ben hard aan het werken en zal mijn kans wel krijgen.” Mogelijk al tegen Antwerp, morgen.

Het zal voor het eerst zijn dat hij in een ander truitje dan dat van Antwerp de Bosuil zal betreden. “Ik kijk er enorm naar uit. Deze wedstrijd heb ik sinds mijn transfer naar Mechelen aangestipt. Ik wil een goeie prestatie neerzetten en de drie punten pakken.”

“Antwerp is ploeg met karakter”

“Antwerp speelt niet het beste voetbal, maar er staat weer een ploeg met karakter op het veld. Een team dat voor elkaar door het vuur gaat”, aldus nog de middenvelder. “Tegen Club Brugge en AA Gent pakten ze zeven op negen. Dat heeft hen een boost gegeven.”

Zo bolt de Antwerpse machine weer, zeggen ze dan. “Aan ons om hun trein te doen stoppen die van ons weer te lanceren”, grijnsde hij. “Na de opdoffer tegen Zulte Waregem willen we opnieuw ons goede spel terugvinden. We willen standhouden in de top-zes.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in