Hairemans na transfer: “Ik voel me hier thuis”

0
Geoffry Hairemans KV Mechelen voorstelling Malinwa truitje

Geoffry Hairemans is, na een paar maanden zwoegen, dan toch een Kakker. De middenvelder tekende luttele seconden voor het einde van de mercato zijn contract. “Als ik mijn hart liet spreken, bleef ik bij Antwerp. Maar voetbal is niet alleen emotie. Ik moest ook naar de toekomst kijken en wil nog stappen vooruit zetten”, klonk het in Het Laatste Nieuws.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Naar verluidt zouden de Rolex-horloges goed werken. 22 seconden voor het sluiten van de transfermarkt werden de handtekeningen gezet. “Ja, het was spannend”, glimlachte Geoffry Hairemans. “Ik had een paar weken een persoonlijk akkoord met KV, maar de clubs moesten er onderling nog uit geraken. Het was stressen.”

“Er leek lang geen overeenkomst te komen. Mijn makelaar en ik zijn zelf naar de Bosuil gegaan om druk te zetten. Uiteindelijk mocht ik pas om 22 uur naar Mechelen trekken om er mijn contract te tekenen, en dat gebeurde net op tijd.”

“Goed gevoel bij KV Mechelen”

Vanaf nu is Hairemans dus te bewonderen in geel-rode kleuren. “Als ik mij bij een andere ploeg dan Antwerp zag spelen, dan was het KV Mechelen. In de buurt, veel supporters en een beetje vergelijkbaar met rood-wit. Ik heb hier een goed gevoel bij, al is het natuurlijk wat dubbel. Alles in mij zei: ‘Geoff, je moet een keuze maken.'”

“Als ik mijn hart liet spreken, bleef ik bij Antwerp. Maar voetbal is niet alleen maar emotie. Ik moest ook naar de toekomst kijken en wil nog stappen vooruit zetten. Dit is een nieuwe uitdaging en ik wil me bewijzen. Ik heb veel honger en zin om te laten zien dat ik in eerste klasse thuishoor. Ik ben 27 jaar en heb me nog nooit zo fit gevoeld als nu.”

“Bölöni wilde me kraken”

Hairemans is op zijn best als hij vertrouwen voelt. “Bij Antwerp kwam ik goed overeen met iedereen. Van de dokters tot de T2 en alle spelers, ook met de supporters, die me deze transfer zonder twijfel gunnen. Alleen met coach Bölöni boterde het niet. Hij gaf me geen vertrouwen en wilde me kraken”, klinkt het nog.

“Hier bij Malinwa voel ik me meteen thuis. Mechelen had vorig jaar een superseizoen en de ploeg gaat verder op dat elan. Ik kom terecht in een hechte groep. Zopas waren er zelfs drie spelers één sudoku aan het oplossen. Zelfs dat doen ze samen”, lacht Hairemans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in