‘Nederlandse subtopper wil El Messaoudi weghalen’

0

Ahmed El Messaoudi traint voorlopig nog mee met KV Mechelen, maar de middenvelder werd afgelopen vrijdag wel gepasseerd na het uitvallen van Jules Van Cleemput. FC Groningen, een Nederlandse subtopper, probeert de Belgische Marokkaan te overhalen om opnieuw aan de slag te gaan in de Eredivisie.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Ahmed El Messaoudi keerde deze zomer terug na een uitleenbeurt aan het Nederlandse Fortuna Sittard. De middenvelder maakte zich echter niet populair bij de aanhang door te stellen dat een jaartje in 1B zijn progressie zou tegenhouden. Het kwam hem op gefluit te staan in een aantal oefenwedstrijden waarin hij minuten maakte.

De Belgische Marokkaan vierde anderhalve week geleden zijn 24e verjaardag, maar veel plezier beleefde hij daar niet aan. Spelen doet hij nauwelijks nog bij KV Mechelen. Afgelopen weekend tegen RSC Anderlecht, na het uitvallen van Jules Van Cleemput, werd hij gepasseerd door Aster Vranckx. De middenvelder is duidelijk ‘man op overschot.’

FC Groningen

Door zijn uitleenbeurt aan het Nederlandse Fortuna Sittard kon hij zich vorig seizoen in de Eredivisie laten zien. De Nederlandse subtopper FC Groningen wil de middenvelder graag overnemen. Vorige week zaten beide partijen al samen, voorlopig zonder succes. Ook KV Mechelen is bereid te onderhandelen, weet Gazet van Antwerpen.

Hoe dan ook lijkt een transfer de enige uitweg. De afgelopen weken zat El Messaoudi wel in de grote selectie van Wouter Vrancken, maar spelen deed hij niet. “Hij hoort bij de selectie”, klonk het een paar weken geleden, maar het is al even duidelijk dat de Mechelse trainer niet echt rekent op de Belgische Marokkaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in