Problemen voor Vrancken: Engvall raakt niet fit

0

Heeft Wouter Vrancken straks personeelsproblemen? Nadat hij tegen Zulte Waregem en tegen Racing Genk met dezelfde elf kon voetballen, zal straks op het veld van Anderlecht toch twee nieuwe namen op het blad verschijnen. Naast Joachim Van Damme raakt ook Gustav Engvall niet fit.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Aj aj aj, dan geef je eens een demonstratie tegen Racing Genk, kan je dezelfde ploeg niet opstellen tegen RSC Anderlecht. Dat probleem heeft Wouter Vrancken nu. Joachim Van Damme is al out, wellicht wordt hij vervangen door Alexander Corryn in de basis. En ook Gustav Engvall mist de match in het Lotto-park.

Vanzeir als vervanger?

De Zweedse aanvaller die Racing Genk pijn deed en na twee speeldagen met twee assists en evenveel doelpunten pronkt, heeft al de hele week last van de knie. Hij houdt het vooralsnog op enkele loopoefeningen. KV Mechelen nam hem niet op in zijn wedstrijdselectie wat wil zeggen dat Engvall niet fit is geraakt.

Door de afwezigheid van de Zweed kan Dante Vanzeir mogelijk zijn debuut maken in de basis bij KV Mechelen. Tegen Zulte Waregem viel de huurling van Racing Genk in en tegen zijn moederclub mocht hij niet spelen.

Goed nieuws was er wel omtrent Arjan Swinkels. De Nederlandse verdediger is immers weer fit voor de dienst na problemen aan zijn teen. Hij staat wellicht gewoon in de basis.

De selectie van KV Mechelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in