Eerlijke Zeroual: “Mijn houding deed me de das om”

0

Jeugdproduct Mo Zeroual zit weer bij de A-selectie en hoopt nu eindelijk zijn profcarrière te lanceren. “Ik ben tot het besef gekomen dat dit mijn laatste kans is”, vertelt hij in Gazet Van Antwerpen.

In 2015 was hij er een eerste keer bij op de winterstage. Het was een kennismaking die geen vervolg kreeg. Mo Zeroual wéét waar dat aan lag. “Mijn houding op school deed me de das om”, begint hij zijn verhaal. “Ik speelde de baas van de klas, was niet de braafste en spelde anderen de les. Het ging zelfs nog verder, want soms spijbelde ik zelfs. De school communiceerde met de club over mijn gedrag, waardoor ik niet meer mocht komen trainen. Een flinke tegenslag.”

In 2017 mocht hij onder Yannick Ferrera mee naar Tubeke, waar de zomerstage plaatsvond. “Nadien werd ik toch weer teruggezet, zonder reden”, wist hij nog. Tot nu, toen Wouter Vrancken hem opviste en hem meepakte naar de oefenstage in het Spaanse Oliva.

De 19-jarige middenvelder viert binnenkort zijn verjaardag. “Op 20-jarige leeftijd moet een jong talent het maken. Nu moet ik doorbreken, gelukkig heb ik dit allemaal meegemaakt en begin ik te beseffen wat van mij verwacht wordt. Ik heb mijn les nu wel geleerd. Deze laatste kans wil ik grijpen. Ik wil debuteren bij KV Mechelen en een profcontract in de wacht slepen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in