VIDEO: KV Mechelen maakt documentaire ‘We gaan met z’n allen’ over bekerfinale

0
Documentaire KV Mechelen We gaan met z'n allen

KV Mechelen en documentaires, het gaat dit seizoen hand in hand. Nadat Play Sports Missie Promotie op de kijker losliet, brengt Malinwa ook een eigen documentaire. In We gaan met z’n allen kan je de historische dag van gewonnen finale van de Beker van België herbeleven. De documentaire is gratis te bekijken voor iedereen.

Registreer je nu op betFIRST en krijg tot 200 euro cadeau!

De club liet eerder deze week al een teaser los op de fans om de nieuwe documentaire over het droomseizoen van KV Mechelen aan te kondigen.

Bekijk hier de teaser van We gaan met z’n allen

Ondertussen is We gaan met z’n allen volledig te zien op het YouTube-account en de Facebook-pagina van de club. De documentaire, die bij 27 minuten lang is, ontgoochelt niet. Exclusieve beelden en getuigenissen van spelers en fans brengen die prachtige 1 mei aan de Heizel en daarna in Mechelen zelf weer helemaal tot leven.

Bekijk hier de documentaire We gaan met z’n allen

Veel docu’s over KV Mechelen

Eerder maakte ook Play Sports een documentaire over KV Mechelen in het voorbije seizoen. Missie Promotie was eentje voor de geschiedenisboeken. Evert Winkelmans maakte zelf ook al twee documentaires over Malinwa: We doen het Gewoon Zelf gaat over de redding van de club in 2002-2003.

Verder was hij ook een van de makers achter Volksclub wint Europacup II, naar aanleiding van 11 mei 1988, de dag van de Europese finale KV Mechelen – Ajax. Die documentaire ging een kleine zes jaar geleden in première. Het was toen exact vijfentwintig jaar geleden dat Malinwa haar grootste Europese succes boekte.

Bekijk hier de documentaire over de winst van KV Mechelen in Europacup II

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in