De Camargo blijft positief: “Nul houden is niet slecht”

0
Igor De Camargo KV Mechelen Union Beker Croky Cup
Bron: Q2

Igor De Camargo was de man die de laatste wedstrijden voor de doelpunten zorgde bij KV Mechelen. In de heenwedstrijd van de halve finale van de Croky Cup kon hij die lijn achter niet doortrekken. Nochtans stond Mechelen bijna de helft van de wedstrijd met een man meer. Toch reageerde hij na afloopt niet ontevreden.

Tien doelpunten had Igor De Camargo gescoord in zijn laatste zeven wedstrijden bij KV Mechelen. De fans in de uitverkochte Achter De Kazerne rekenden dan ook op hem op hen op weg naar de bekerfinale te trappen.

Maar scoren zat er deze keer niet in voor de 35-jarige aanvaller. Vlak voor rust kreeg hij een grote kans, maar scoren zat er voor beide ploegen uiteindelijk niet in en dus bleef de 0-0 op het bord.

“Moeilijke wedstrijd”

“Het was een moeilijke wedstrijd. Maar we wisten op voorhand dat we speelden tegen een ploeg die het volgende week thuis wil beslissen”, blikt hij terug bij Sporza en op de website van KV Mechelen.

“Na de rode kaarten hoopten we op meer, maar ook toen Union met tien kwam te staan, vonden we amper openingen”, is De Camargo eerlijk. “Het is positief dat we vandaag de nul konden houden. Het is nu aan ons om daar te scoren.”

De Camargo: “Focus op zaterdag”

Op dinsdag 29 januari speelt Malinwa de terugwedstrijd in het Joseph Marienstadion, al denkt De Camargo daar nog niet aan. “Nu moet eerst onze focus liggen op de belangrijke wedstrijd van zaterdag tegen Beerschot Wilrijk. Voldoende recupereren en dan terug vol aan de bak”, besluit de aanvaller optimistisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in