De Camargo met slecht gevoel in break: “Wil iedere match winnen”

0

Igor De Camargo bezorgde KV Mechelen na een moeizame start toch een voorsprong tegen Moeskroen. Het kopbaldoelpunt werd al snel uitgewist door Allagui, waarna beide ploegen nog één keer wisten te scoren. “We hebben het onszelf moeilijk gemaakt in de tweede helft”, is de doelpuntenmaker eerlijk in Gazet Van Antwerpen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

“Ik ga nu toch met een slecht gevoel de interlandbreak in”, vatte Igor De Camargo zijn gevoelens, en net die van héél KV Mechelen, samen. “Ik wil iedere match winnen en vandaag was dat niet anders. Maar we hebben het onszelf moeilijk gemaakt in de tweede helft. We konden geen blok meer zetten en gingen steeds meer achteruit.”

Malinwa voetbalde niet meer, maar de voorsprong bleef wel op het bord staan. Minuut 92 was er te veel aan. “We hebben dat tweede doelpunt van Moeskroen over onszelf uitgeroepen. Iedereen wist dat ze het met lange ballen op Frank Boya gingen proberen forceren. Jammer.”

“Competitie duurt nog lang”

“Ik had meer van deze match verwacht. Het was onze minste thuiswedstrijd van dit seizoen. Dit zijn twee verloren punten. Dat we hiermee ook de kans laten liggen om alleen op kop te komen, lig ik niet speciaal wakker van. De competitie duurt nog wel een tijdje, hé. Maar het was natuurlijk wel heel mooi geweest”, besloot de doelpuntenmaker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in