OFFICIEEL: De Camargo mikt op de bekerfinale

0
Igor De Camargo KV Mechelen Proximus Sports
Bron: YouTube Proximus Sports

KV Mechelen maakte maandag bekend dat Igor De Camargo definitief een streep moet trekken door de promotiefinale in eigen huis van nu zaterdag. De spits verliet afgelopen zaterdag geblesseerd het veld. Een scan maandagochtend bracht een scheurtje in de mediale band aan het licht.

Voorspel de wedstrijden van KV Mechelen en win!

Registreer je nu op betFIRST en krijg tot €200 bonus

“Hopelijk ben ik er volgende week bij”, klonk Igor De Camargo zaterdag nog hoopvol op de website van de club, maar maandag werd de vrees waarheid. Een scheurtje in de mediale band betekent enkele weken revalidatie en mist hij de promotiewedstrijd tegen Beerschot Wilrijk van komende zaterdag. “Het doel is nu om de bekerfinale te halen”, staat nog te lezen op de webstek van de club.

Togui, Cornet of …?

Dat is een flinke aderlating voor Wouter Vrancken, die vol lof was over de ex-Rode Duivel. “Igor moeten wisselen is niet simpel op te vangen. Ook omdat hij verdedigers de nodige schrik inboezemt”, vertelde hij zaterdag na de wedstrijd nog.

wie er aan de aftrap komt, is nog koffiedik kijken. William Togui en Mathieu Cornet kunnen op zijn plaats spelen, maar misschien strooit Wouter Vrancken weer zand in de ogen en start hij met een valse negen. Uitkijken dus welke optie de Mechelse T1 pakt volgende zaterdag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in