Wat na De Camargo: “Kern is er om te gebruiken”

0
ploegfoto KV Mechelen 2018-2019

Het is definitief: géén Igor De Camargo die de opvolger wordt van Issame Charaï, de vorige spits die Malinwa naar het delirium van de Jupiler Pro League bracht. Maar wie wordt het dan wel? “We hebben een grote kern en die moeten we gebruiken”, stelt Wouter Vrancken in Gazet Van Antwerpen.

Registreer je nu, krijg tot 200 euro bonus en voorspel KV Mechelen – Beerschot Wilrijk!

Opvallend: op het Kiel stond na veertig minuten niet William Togui klaar om in te vallen, wél Mathieu Cornet. De spits maakte in het begin van het seizoen twee doelpunten in drie matchen, maar verdween na de komst van Wouter Vrancken naar het achterplan. Tot nu dus.

“Keuze van trainer respecteren”

Opvallend is wel dat William Togui zelfs geen minuten meer maakt en dat is vreemd voor iemand met vier doelpunten en drie assists. “Ook dat kan ik moeilijk begrijpen”, vertelt Mamadou Bagayoko vanuit Frankrijk.

“Toen Igor geschorst was, speelde William nochtans zijn matchen. Ik was verrast dat hij opnieuw niet mocht invallen. En hij ook, maar de keuze van de trainer moet je respecteren”, zegt de landgenoot van Togui.

“Cornet starten, Togui invallen”

Beiden konden het goed met elkaar vinden en hebben nu nog steeds contact. “De huidige situatie is vervelend, maar hij moet ze ­aanvaarden en de ploeg ondersteunen. Voetbal is soms zo onvoorspelbaar. Ik ­verwacht dat Mathieu zaterdag start, maar als William invalt en de winning goal maakt, krijg je weer een heel ander scenario”, besloot Bagayoko.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in