Corryn heeft vertrouwen voor zaterdag: “Belooft spannend te worden”

0
Alexander Corryn KV Mechelen

Geen Lucas Bijker afgelopen zaterdag en dus stond Alexander Corryn aan de aftrap. Dat was al even geleden voor de verdedigende middenvelder/vleugelverdediger. Uiteindelijk werd het 0-0 op het Kiel. “En daar is niemand ontevreden mee”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

“Ik had er goesting in en ben best tevreden met mijn prestatie”, opende Alexander Corryn in de krant. “We hadden het systeem aangepast zodat ik wat hoger kon spelen.”

Maar die tactiek leek niet te werken. “Dat was niet de fout van Gustav Engvall, hoor. In de eerste helft liep hij niet volledig juist en dat hebben we aangepast tijdens de rust. Nadien ging het beter.”

“Te bang om doelpunt te slikken”

Aanvallend kon het wel wat beter voor de bezoekers. “Ik had graag een goaltje gezien langs onze kant”, trapte de Oost-Vlaming een open deur in. “Toen we met een man meer kwamen te staan, hebben we wel geprobeerd. We waren te bang om een doelpunt te slikken. Veel kansen hebben we ook niet meer gecreëerd. Het was ook een moeilijk veld.”

Malinwa heeft echter het voordeel dat het nu in eigen huis mag voetballen. “We hebben alles in eigen handen en kunnen het thuis afmaken. Niemand is echt ontevreden. Na twee mindere wedstrijden hebben we gespeeld als een team. Het geloof en vertrouwen zijn helemaal terug. Ons publiek zal weer achter ons staan en dan kunnen we altijd iets extra. Het belooft een spannende match te worden”, besloot Corryn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in