Cornet vervanger van De Camargo: “Hard gewerkt om er te staan”

0
Mathieu Cornet KV Mechelen Proximus Sports
Bron: YouTube Proximus Sports

Mathieu Cornet is sinds de komst van Wouter Vrancken helemaal uit beeld verdwenen. Tot hij plots dit weekend mocht invallen toen Igor De Camargo geblesseerd naar de kant moest. “Ik heb de wedstrijd zonder problemen vol gemaakt”, klonk het. Scoren zat er echter niet in: 0-0 was de eindstand.

Mathieu Cornet begon het seizoen nog als titularis en scoorde zelfs op OH Leuven en thuis tegen Lommel, maar die twee doelpunten lijken nu al ver in het achterhoofd te zitten. “Het klopt dat ik niet veel gespeeld heb, maar ik heb wel altijd heel hard gewerkt om er te staan als de coach me nodig had.”

Mathieu Cornet heeft zo zijn speelminuten onder Wouter Vrancken een stukje opgekrikt. “Ik heb het niveau meteen mee opgepikt en de match zonder problemen volgemaakt”, klonk de spits nog voor de microfoon van Proximus 11.

Basisplaats volgende week?

Het uitvallen van De Camargo wil niet meteen zeggen dat Cornet zeker is van een basisplaats volgende week. Toen de Mechelse topschutter enkele weken geleden op het strafbankje zat, mocht de Waalse spits twee keer invallen. Goed voor ruim een uur voetbal op twee matchen gerekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in