Bromance in de maak: “Dit is de Bromotion”

0
Michael Verrips keeper KV Mechelen
Bron: YouTube

Dat Michael Verrips en Gustav Engvall een goeie band hebben met elkaar, is het understatement van het jaar. De twee gingen al op citytrip en de Nederlandse doelman komt vaak tafelen bij de Zweed en zijn vriendin. “Mikey, dit is niet zomaar een promotion. Dit is ‘the Bromotion.'”

Zowel Verrips als Engvall startten in juni op de bank bij KV Mechelen. Beiden zijn toen pas elkaar gaan zoeken. “We overtuigden elkaar dat het een kwestie van tijd was voor we allebei in de ploeg zouden staan”, vertelt Verrips in Gazet Van Antwerpen. “We zijn in onszelf en in elkaar blijven geloven.”

“Winnen, zo simpel is het”

“Om het perfecte seizoen te spelen, moeten we het wel nog afmaken. Alleen als we de kroon op het werk zetten, is ons seizoen écht geslaagd”, klinkt het nog. “Het zou doodzonde zijn als we zo een geweldig seizoen in tranen zien eindigen.” De twee gaan er straks dan ook alles aan doen om dat niet te laten gebeuren. Er zit maar één ding op.

“Winnen van Beerschot, zo simpel is het. We moeten niet bezig zijn met het aantal goals ofzo, gewoon winnen en we zijn kampioen. Ik heb er wel vertrouwen in”, zegt de Nederlandse doelman nog. “Wie de held wordt maakt ons geen f*ck uit. Winnen. Al de rest kan me gestolen worden”, vult Engvall aan.

The Bromotion

“De promotie is het enige wat telt. ‘De Bromotion‘, zeg je? Heerlijk! Die moeten we onthouden. Mikey, dit is niet zomaar een ‘promotion’. Dit is … ‘The Bromotion“, besloten de heren met een schaterlach.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in