Bijker meer in vorm: “Alles spelen en seizoen is geslaagd”

0
Foto: kvmechelen.be

Het was moeilijk in het begin, zeker met de drieling die te vroeg geboren was én de schorsing die hij opliep op het veld van Union. Maar intussen is de Nederlandse Braziliaan een vaste pion in de ploeg van Wouter Vrancken. “Ik heb me kunnen manifesteren”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Het gaat goed, zowel voor mezelf als voor het team”, begint Bijker het verhaal in de krant. “Ik ben weer in de ploeg gekomen toen we thuis met 3-0 wonnen van Beerschot-Wilrijk. Het liep toen al goed en dat is ook zo gebleven met mij in het team. Ik zit dicht tegen mijn topniveau.”

“Coach heeft geen reden om mij eruit te halen”

Dat zal hij toch nog enkele weken moeten aanhouden, zeker nu Alexander Corryn weer fit voor de dienst is. “Ach, ik ga door waar ik mee bezig ben. Ik wil gewoon alle wedstrijden spelen. Als dat lukt, is mijn seizoen geslaagd. Of ik vrees voor mijn plaats? Neen, volgens mij heeft de coach geen reden om me uit het team te halen. Maar als ik drie matchen niet goed speel, dan staat er iemand anders op het veld.”

Ook de verstandhouding met Nikola Storm zit goed. “Hij doet het écht goed”, is Bijker vol lof. “Als ploeg weten we wat hij kan. Storm knapt ook heel wat verdedigend werk op. Het is lekker dat ik een ploegmaat voor me heb die vaak beslissend is. Ik voel me goed bij KV. We spelen voor de titel en staan in de halve finales van de beker. Ik heb niet te klagen”, besloot de Nederlandse Braziliaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in