Bijker tijdje out? “Kan niet normaal stappen”

0

Vlak voor de rust moest Lucas Bijker geblesseerd naar de kant. De linksachter is zo de vierde geblesseerde in korte tijd, na Joachim Van Damme, Gustav Engvall en Aster Vranckx. De Nederlandse Braziliaan gaat vandaag onder de scanner om te zien hoe lang hij out zal zijn.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

“Ik probeerde de bal nog voor de achterlijn te houden, maar toen ik mijn spurt inzette, schoot het er al in”, zei de linksachter in Gazet Van Antwerpen na de match tegen Cercle Brugge. “Echt zonde, want we doen het momenteel hartstikke goed.”

Vandaag/maandag gaat Lucas Bijker onder de scanner om de ernst van de blessure te bepalen. “Het voelt slecht aan, want ik kan niet normaal meer wandelen. Even bang afwachten. Hopelijk is het een verrekking en geen scheurtje”, klonk het nog.

Swinkels

Mocht Lucas Bijker effectief een tijdje uit roulatie zijn, zou het wel eens kunnen dat Alexander Corryn de positie van de Nederlander overneemt. De vrijgekomen plaats op het middenveld zou dan eens in handen kunnen komen van Jordi Vanlerberghe, zolang Joachim Van Damme niet terug is.

Overigens zal ook Arjan Swinkels zich een paar dagen moeten inhouden. De Nederlander kreeg in het slot van de partij een stevige tik op de teen. Dezelfde als een paar weken geleden. Zowel tegen paars-wit als tegen Cercle Brugge speelde hij met een inspuiting. De wedstrijd tegen KV Oostende komt, normaal gezien, niet in gedrang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in