Bijker aantal weken out

0

Lucas Bijker heeft een scheurtje van een paar centimeter opgelopen in de wedstrijd tegen Cercle Brugge. De linksachter moet vrijdag opnieuw onder de scanner om te zien hoe lang hij effectief uit roulatie is. Wellicht krijgt Alexander Corryn de komende weken wat speelgelegenheid.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Slecht nieuws voor Wouter Vrancken. Ondanks de uitstekende competitiestart, gekruid met tien punten uit vier wedstrijden, moet Malinwa afrekenen met een blessuregolf. Gustav Engvall, Joachim Van Damme en Aster Vranckx lagen daar al in, nu is daar ook Lucas Bijker bij gekomen.

De Nederlandse Braziliaan liep in de wedstrijd tegen Cercle Brugge een scheurtje in de hamstrings op en is een paar weken buiten strijd. Hoe lang ‘een paar weken’ is, moet nog blijken. Daarvoor gaat de linksachter komende vrijdag opnieuw onder de scanner.

Thoelen keert terug

Voor de wedstrijd van komende zaterdag, in en tegen KV Oostende, raakt de linksachter niet fit. Ook de andere geblesseerden zullen deze wedstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan. Enkel Yannick Thoelen keert terug uit schorsing en neemt wellicht zijn plaats onder de lat weer in.

Verder vermoeden we dat Alexander Corryn wordt doorgeschoven naar de linksachter en dat Jordi Vanlerberghe het vrijgekomen plaatsje zal innemen. Zoals we tegen Cercle Brugge hebben gespeeld na het uitvallen van Bijker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in