Beloften pakken drie punten en zetten stap richting titel

0
Bron: Achter de Kazerne: de Hel van Malinwa

De beloften hebben gisteren een goeie zaak gedaan in de strijd voor de titel. De troepen van Steve Van Tongelen hadden geen kind aan Roeselare en stuurden de West-Vlamingen met een droge 5-0-nederlaag terug. Over twee weken trekken de beloften van KV Mechelen richting Lommel voor de voorlaatste wedstrijd in de competitie.

Registreer je op betFIRST en krijgt tot 200 euro cadeau!

Malinwa begon uitstekend aan de avond met al snel een hoekschop van Mo Zeroual die door Sebbe Augustijns werd binnen gekopt. Niet veel later trilden de netten opnieuw: deze keer een eigen doelpunt van Roeselare. De dubbele voorsprong stond op het bord, vanaf dan was het eigenlijk al uitspelen.

Voor jongens als Mo Zeroual, Maxime De Bie en Alec Van Hoorenbeeck was het dan zaak om krachten te sparen. Zij zouden tijdens de rust aan de kant blijven om woensdag mee op het veld te staan op Daknam, waar de A-ploeg de eerste oefenwedstrijd zal spelen in aanloop van de bekerfinale. (bekijk hier de andere geplande oefenmatchen)

Malinwa doet er nog drie bij

De beloften begonnen ook aan de tweede helft met die dubbele voorsprong, maar op het uur ging het licht definitief uit bij Roeselare. Ilias Breugelmans kopte een hoekschop van Milan Savic tegen de touwen: 3-0. De hemelsluizen gingen open, het kunstgras werd nog een tikkeltje sneller.

In de laatste twintig minuten deed Savic de netten nog twee keer trillen. De ene keer na een assist van Seppe Maesen, de andere keer na een assist van Lars Coveliers. Daardoor stond op het einde de 5-0-eindstand op het bord.

KV Mechelen en OH Leuven samen op kop

Door deze overwinning blijft KV Mechelen mee aan de leiding. Het zag immers ook OH Leuven winnen op het veld van Beerschot-Wilrijk, zij het met het kleinste verschil (1-0).

Op Paasmaandag ontvangen de Leuvenaars op de voorlaatste speeldag Roeselare, terwijl KV Mechelen naar Lommel trekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in