Belgian Fans

Belgian Fans over ons

Ons mission statement

Belgian Fans is opgericht in 2018 met als doel Belgische sportfans een platform te geven waarop ze samen hun gemeenschappelijke passie kunnen beleven en delen. In het huidige digitale tijdperk willen wij die fans de mogelijkheid geven om de liefde voor hun club te ervaren waar en wanneer ze willen.

Ieder artikel, iedere post en ieder bericht dat verschijnt op één van onze websites is een uitnodiging aan gelijkgestemde fans om ons te vervoegen. Wij hopen dat jullie willen bijdragen aan deze community, door te reageren, te posten of te delen, omdat sport beleven nu eenmaal leuker is in groep.

Belgian Fans hoopt dan ook om op zijn verschillende websites sportfans hun passie nog meer en beter te laten beleven door hen diverse content aan te bieden. Daarnaast is er ook de ruimte en mogelijkheid voor fans om zelf bij te dragen aan die content.

Aangezien fans de basis zijn van iedere sport en iedere sportclub zijn ze dat ook bij ons. We willen dan ook altijd naar hen luisteren en samen met hen Belgian Fans in de toekomst verder laten evolueren en groeien. Let’s do it together!

De redactie van Belgian Fans.