KV Mechelen vergeet het af te maken in eerste promotiefinale

0
Beerschot Wilrijk - KV Mechelen 0-0 promotiefinale heenmatch
Bron: Twitter KV Mechelen

KV Mechelen en Beerschot Wilrijk hebben 0-0 gelijk gespeeld in de heenwedstrijd van de promotiefinale. De beslissing over promotie naar Eerste Klasse A zal volgende week in Mechelen vallen.

Voorspel wie promoveert en win!

Registreer je nu op betFIRST en krijg tot €200 bonus

Twee promotiefinales zullen bepalen wie promoveert naar Eerste Klasse A: Beerschot Wilrijk of KV Mechelen. Zo’n groot belang komt niet altijd het voetbal ten goede. Dat was ook nu het geval.

Blessure De Camargo

De heenwedstrijd van de promotiefinale in Antwerpen begon met veel strijd, maar weinig echte kansen. KV Mechelen kwam wel twee keer dicht bij een doelpunt. Joachim Van Damme en Rob Schoofs kregen de bal echter niet in doel.

Kort voor de rust kreeg Malinwa een opdoffer te verwerken toen Igor De Camargo uitviel met een blessure. Ei zo na kwam de thuisploeg ook nog op voorsprong maar Michael Verrips stond twee keer goed pal.

Rood voor Beerschot Wilrijk

De tweede helft begon zoals de eerste: weinig kansen, maar wel veel strijd. Op het uur veranderde de wedstrijdsituatie echter grondig toen Beerschot Wilrijk-speler Jan Van den Bergh zijn tweede gele kaart pakte en mocht gaan douchen.

KV Mechelen mocht dus nog een half uur met een man meer spelen. De bezoekers wisten daar niet van te profiteren. Nikola Storm had de ultieme kans op de 0-1, maar ook hij kreeg de bal niet in doel. De beslissing over promotie zal dus volgende week Achter De Kazerne moeten vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in