Malinwa denkt aan ex-speler als vervanger van Mera

0
Sheldon Bateau Trinidad & Tobago
Sheldon Bateau (Bron: printscreen YouTube)

German Mera staat op het punt om te vertrekken richting Colombia. Volgens Gazet Van Antwerpen denkt de club aan Sheldon Bateau als vervanger. De international van Trinidad & Tobago speelde eerder al drie seizoenen voor Malinwa.

REGISTREER JE NU OP BETFIRST EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU!

Er was een tijd dat ex-spelers niet werden teruggehaald. Maar toen keerde Xavier Chen als eerste terug en er zouden er nog volgen: Nicklas Pedersen, Nicolas Verdier en Joachim Van Damme. Die laatste was zowat de enige geslaagde terugkeer van het kwartet.

Nu wil Malinwa dus Sheldon Bateau terughalen, die eerder al tussen 2012 en 2015 enkele jaren voor Malinwa voetbalde. Door een speciale clausule kan hij gratis naar het buitenland (momenteel speelt hij bij het Noorse Sarpsborg) vertrekken. Zelf zou de speler ook geneigd zijn terug te komen.

Al interesse in januari

In januari was er ook al een mogelijkheid, toen na het vertrek van Edin Cocalic. Toen werd hij zelfs al medisch gekeurd, maar een administratief probleem gooide toen roet in het eten. Dat is nu van de baan, waardoor een transfer kan. Ook vanuit Polen en Turkije is er interesse voor de 28-jarige Bateau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in