OFFICIEEL: Vranckx tekent contractverlenging

0

Het gaat snel voor de zestienjarige Aster Vranckx. De middenvelder tekende in december zijn eerste profcontract, in juni maakte hij de overstap naar de A-kern waar hij mee mocht trainen en zorgde ervoor dat zijn trainer onder de indruk geraakte. Ondertussen maakt hij speelminuten in de Jupiler Pro League.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

Mocht u vragen wie de verrassing was uit de voorbereiding van KV Mechelen, dan hadden we de jonkies geantwoord. Aster Vranckx is hét toonbeeld van die jongeren die hun kans hebben gegrepen. “Als hij die blessure niet had opgelopen, had ik hem in de Supercup vermoedelijk in de basis gezet”, zei Wouter Vrancken daar over.

Nieuw contract tot 2022

En ook afgelopen weekend viel de middenvelder sterk in. Op het veld van Anderlecht, een gedurfde zet van de coach van Malinwa. Maar Aster trok er zich weinig van aan, bleef voetballen daar waar kon en hield mee de 0-0 op het bord. Zijn contract liep af op het einde van het seizoen.

KV Mechelen handelde snel en liet de jongeling maandag een nieuw contract ondertekenen. Daardoor blijft hij bij de club verbonden tot de zomer van 2022. “Dat ik dit al mag meemaken op 16 jaar. Dat had ik nooit gedacht”, vertelt hij op de website van de club. “Ik voel het vertrouwen van de ploeg en de club. Daarom ben ik fier dat ik hier heb bijgetekend.”

Aster Vranckx over contractverlenging

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in