Schrik niet wanneer u zaterdag Preud’homme of Gorius ziet: “We hebben zo’n vijftig momenten klaarstaan”

0
Fans KV Mechelen fans AFAS Achter de Kazerne

Zaterdag staat KV Mechelen in eigen huis voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar tegen KFCO Beerschot-Wilrijk. Sponsor Play Sports gaat de reclameborden gebruiken om iconische momenten terug te doen herleven in het stadion.

De Ghelamco Arena van KAA Gent was een eerste test, maar ook Achter de Kazerne zullen zaterdag iconische momenten uit de historie van KV Mechelen te zien zijn op de led-boarding. Meer zelfs, ze zullen live inspelen op de wedstrijd. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

“We zijn het VRT- en Play Sportsarchief ingedoken”, weet Nathalie Rahbani van Play Sports te vertellen. “Tijdens de promotiefinale worden telkens legendarische momenten uit de clubgeschiedenis van KV op de reclameborden getoond.”

Den Boer, Preud’homme of Gorius

Ze geeft ook voorbeelden. “Bij 0-0 krijgen de fans het beslissende doelpunt van Piet den Boer te zien in de Europacup II-finale tegen Ajax. Of bij een redding van een doelman verschijnt de save van Michel Preud’homme uit diezelfde wedstrijd. Ook vrije trappen van pakweg Julien Gorius komen aan bod. We hebben in totaal zo’n vijftig momenten klaarstaan”, klinkt het nog.

Overigens is dat niet het enige dat Play Sports doet. Al het hele seizoen volgt een cameraploeg van de zender Malinwa om er een docu over te maken. Afgelopen zaterdag, tijdens de rust in de heenwedstrijd van de promotiefinale die werd omkaderd, werden al enkele momenten getoond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in