Abonnementenverkoop loopt gesmeerd: kaap van 10.000 bijna gerond

0
Fans KV Mechelen fans AFAS Achter de Kazerne

Dat KV Mechelen geweldige fans heeft, wist u ongetwijfeld al. En ze bewijzen het opnieuw. Los van het onderzoek Propere Handen, zijn er nu al ruim 9.800 abonnementen verkocht. Dat zijn er nog 1.300 die verkocht moeten worden om het record van vorig seizoen te breken.

REGISTREER JE NU OP BETFIRST EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU!

Op 15 april startte de abonnementenverkoop van het nieuwe seizoen. Dat is opvallend, aangezien de club op 1 mei nog de bekerfinale speelde. Op dit moment heeft Malinwa al 9.800 abonnementen aan de man gebracht. Het record van vorig seizoen, toen de club aftikte op ruim 11.100 abonnementen, is in zicht.

Dat de fans van KV ook in tweede klasse steevast aanwezig waren, hoeft geen verrassing te zijn. In de befaamde (volgens velen omgekochte) wedstrijd tegen Waasland-Beveren zat het stadion vol. Vorig seizoen waren er gemiddeld 13.000 toeschouwers Achter de Kazerne.

Welk tarief?

De club heeft de prijzen ook weer opgetrokken naar het 1A-tarief, maar moest het door omstandigheden in de Proximus League blijven, betaalt de club het verschil terug. Overigens is het vroegboektarief ook afgelopen en gelden nu de gewone tarieven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in