Aanvoerder Kaya: “Gelijkspel is logisch”

0
Onur Kaya KV Mechelen reactie
Bron: Proximus Sports

Onur Kaya kon na de wedstrijd tegen Moeskroen leven met een gelijkspel. De Mechelse kapitein bracht de Maneblussers een tweede keer op voorsprong in de eerste helft. Ook hij moest, net als heel het stadion, toezien hoe de Henegouwers in de ultieme slotfase nog gelijk maakten.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KV MECHELEN EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KVMECHELENFANS’

“Ik ben ontgoocheld”, opende de aanvoerder op de website van de club. “We speelden niet op ons normale niveau. Het lukte ons moeilijk om in de wedstrijd te komen”, klonk het nog bij Onur Kaya. Hij trapte de 2-1 na een knappe assist van Dante Vanzeir tegen de touwen. Net als heel Mechelen had hij het moeilijk om de tweede helft te voetballen.

“We stonden de hele tweede helft onder druk, zonder echt veel kansen weg te geven. We lieten Moeskroen te makkelijk komen en gaven dan als klap op de vuurpijl nog een domme gelijkmaker cadeau”, zei Kaya. “Over de hele wedstrijd bekeken was een gelijkspel wel logisch, maar het is toch zuur als dat doelpunt zo laat valt.”

Blessures

“Ik wil geen excuses zoeken”, vertelde hij nog, “maar we missen natuurlijk een aantal jongens en het uitvallen van Vanlerberghe zorgde er voor dat we opnieuw moesten puzzelen”, besloot hij. De middenvelder werd kort na de pauze naar de kant gehaald wegens last in de hamstrings. “Niets ernstigs”, oordeelde Wouter Vrancken al.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in